21 Ağustos 2007 Salı

Kolanın Zararları Colanın Zararları nelerdir

'Araştırma 1'
Kolanın ham maddelerinden biriside meyan kökü adı verilen bitkidir.Bu bitkinin üretildiği tarla gibi arazilerde fare oranı oldukca yüksektir.Çünkü fareler meyan kökünü çok sever .Döver-Biçer giriyor tarlaya tabii akıllı bir makina olamadığından o fareleride meyan köklerinide alıyor.Ve bunlar kola olarak size sunuluyor.

'Araştırma 2'
Amerikada yaşayan bir aile CocaCola almışlar.Eve gittiklerinde kolayı bardağa koyarken içinde fare olduğunu görmüşler.Ve hemen Cocacola Ücretsiz Danışma Hattı 'nı aramışlar.Hemen cocacola servetinden bir miktar vererek son model araba, ev vs... vermişler.Onlarda kabul etmişler.Ancak bunu anlatmışlar çoğu kişiye.
'Araştırma 3'
Coca-Cola ve Pepsi'nin ortalama pH degeri 3.4 tür. Bu asidite dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir.

Pepsi veya coca-cola'yı içmeden önce bir düşünün. Dünyada hiç kimsenin tavsiye edemeyeceği kadar karbondioksit içiyorsunuz.

Bir şişe kola içine koyulan bir diş bir haftada eridi. Dişler ve kemikler ölümden sonra en fazla dayanan organizmalardır.

Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela taşındaki lekeleri yok edecektir.

Paslanmış bir civatayı sökmek için : Kolaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı civataya uygulayınız.

Daha sizin bildiğiniz CocaCola nın yazısını çevirince ne yazdığını filan zaten googlede arayınca bulursunuz.Bilginiz olması açısından yazmakta gerek duydum.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

kurtlar vadisi pusu